Over een goede website is op voorhand nagedacht. Dankzij enkele feedbackmomenten kunnen klant en webdesigner ook vlot op elkaar inspelen. Van idee naar online website wordt zo in enkele stappen een feit.

Fase 1: Verkennend gesprek en vrijblijvende offerte

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen en verwachtingen voor uw website besproken. Zelfs wanneer u nog in het ongewisse bent, sta ik u graag bij met advies. Nadien krijgt u een offerte opgestuurd. Dit allemaal volledig gratis en vrijblijvend. Bij goedkeuring van de offerte gaan we een samenwerking aan op basis van het gesprek.

Fase 2: Opstart domeinnaam en hosting

De webruimte die een website online inneemt noemen we de hosting (= waar de website staat). Het websiteadres is de domeinnaam (= bv. www.mijnwebsite.com). We spreken samen een login af waarmee u eigenaar bent van uw toekomstige website en het proces mee kan opvolgen.

Fase 3: Eerste ontwerp + feedbackmoment 1

De klant levert de nodige content af: Denk daarbij aan de nodige teksten, foto’s, openingsuren, contactgegevens, … Wanneer alle content afgeleverd is, gaat de webdesigner aan de slag en wordt een eerste ontwerp gemaakt.

Op basis van dit eerste ontwerp kunt u feedback geven. Uitgaande van de eerder gemaakte afspraken wordt de website verder ontwikkelt.

Fase 4: Uitwerking van het project + feedbackmoment 2

U kunt nu de aanpassingen na feedbackmoment 1 bekijken. Daarop volgt feedbackmoment 2: Het gaat in deze fase eerder nog over kleinere aanpassingen.

Fase 5: Uw website staat online!

Na deze 2 feedbackmomenten is uw website klaar om gelanceerd te worden. U ontvangt instructievideo’s (schermopnames met gesproken uitleg) van uw eigen website zodat u zelf nog wijzigingen kan doorvoeren aan uw website.

Uw website wordt afgeleverd met het volledige online pakket (alles inclusief de prijs):

  • Website (gebouwd met WordPress CMS)
  • Mobiele versie van uw website inbegrepen
  • Elegant themes: Divi thema licentie
  • Basis on-page SEO
  • E-mail
  • Google analytics
  • Google search console
  • Instructievideo’s

*Bijkomstige aanpassingen en feedbackmomenten kunnen nog altijd afgesproken worden (= apart factuur, bijkomstige werkuren).

Bonus: Opvolging van uw website.

Na het lanceren van uw website volg ik gedurende 1 maand de website verder op. Zo herstel ik nog gratis technische fouten die vanwege mij gemaakt werden. Na deze periode is het proces volledig afgerond en kan u nog jaren genieten van uw website.

Wij blijven nog altijd beschikbaar om u ook in de toekomst verder te kunnen ondersteunen of uw website verder uit te breiden. Nieuwe offertes kunnen zoals altijd dan weer gratis en vrijblijvend opgesteld worden.

Contact: info@buvesa.com