Op deze pagina proberen we de meest gestelde vragen voor u al op een rijtje te zetten. De antwoorden hiervan zijn steeds onderling bespreekbaar. Beschouw ze als richtlijnen. Elke website is uniek en afspraken/verwachtingen worden steeds op voorhand bekend gemaakt.

Voor welke doelgroep maakt Buvesa websites?

Wij maken vooral websites voor startups en zelfstandigen. Maar ook andere ondernemingen, kmo’s, verenigingen, particulieren en iedereen die een website nodig heeft kan bij ons terecht.

Welke kosten omvatten de volledige website?

Een website laten maken bij Buvesa staat garant voor de sterkste prijs-kwaliteitverhouding!

– Website laten maken (eenmalige kost): Wij leveren je website kant-en-klaar af voor een eenmalige kost. Je komt niet voor extra verborgen kosten of kleine lettertjes te staan.

– Hosting en domeinnaam: Een website staat online op de nodige webruimte (hosting) en is bereikbaar via een internetadres (domeinnaam). Samen zorgen deze ervoor dat uw website online zichtbaar is.

*Goed om te weten: Er komen geen BTW-kosten bij (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.).

Hoeveel gratis revisies mag ik doorvoeren tijdens het ontwikkelingsproces van de website?

We bespreken eerst de noden en wensen voor uw website. Nadien wordt er een eerste versie gemaakt. Dit kan u als een ‘schets’ zien van de toekomstige website. Nadien kan u nog wijzigingen doorvoeren aan deze eerste versie (binnen de gemaakte afspraken). Zo krijgt u 2 gratis revisies. Nadien vallen deze onder bijkomstige werkuren.

Werkuren: Kan ik na het lanceren van mijn website nog wijzigingen laten doorvoeren?

Absoluut! U kan zelf wijzigingen doorvoeren aan uw website of ons contacteren.

Kan ik de website nog uitbreiden met eigen wensen?

Ja! Wij ontwerpen websites op maat en alles is daarbij bespreekbaar. We bekijken samen wat haalbaar is.

Zijn er nog verborgen kosten?

Wij zijn bewust heel transparant in onze kosten. U komt dus NIET voor verborgen kosten te staan. Er worden geen BTW-kosten aangerekend (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.).

De afgesproken prijs is de prijs, zo simpel is dat. De totale prijs omvat de eenmalige aanmaakkost van de website + hosting & domeinnaam.

Wat moet ik zelf in orde brengen?

Jij bezorgt ons de nodige content: teksten, foto’s of video’s. Voor bepaalde instellingen kunnen we ook naar extra info vragen. Denk daarbij aan openingsuren en allerlei gegevens. Dat is alles!

Al de rest wordt volledig voor jou geregeld. Wij regelen de volledige technische kant van het proces en leveren de website vervolgens kant-en-klaar af!

* Het is ook mogelijk om de content te laten maken.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Wanneer je een nieuwe website nodig hebt, zie je deze graag zo snel mogelijk online. Wij streven naar een snelle levertijd, met behoud van kwaliteit.

Afhankelijk van je wensen en de grootte van je website, leveren wij je website kant-en-klaar binnen slechts enkele weken af!

*Levertijd vanaf betaling / leveren van de nodige content / aankoop domeinnaam te tellen

One-page website: 1-2 weken

Standaard website (3-5 pagina’s):  2-4 weken

Website met extra pagina’s of speciale wensen: 3-4 weken

Website op maat: ? weken (af te spreken)

Disclaimer: Onverwachte omstandigheden kunnen altijd optreden, waardoor het project langer kan duren dan verwacht. Noodzakelijke aankopen van derden (bv. koppeling domeinnaam – hosting) kunnen al meerdere dagen duren, wat buiten onze controle ligt. Indien dit het geval zou zijn, brengen wij u op de hoogte. De geschatte levertijd blijft nog altijd een voorspelling, maar we streven ernaar om deze steeds te halen.

Wie volgt het project op gedurende het proces?

Om een vlot proces te garanderen volgt eenzelfde web designer de bouw van jouw website op. Van begin tot einde. Zo gaat er geen informatie en nuancering verloren.

Kan ik met voorschot betalen?

Dat is mogelijk! Afhankelijk van het type website bespreken we het percentage.

Kan Buvesa voor foto’s zorgen voor mijn website?

Doorgaans levert de klant de foto’s voor zijn of haar website zelf af. Deze kunnen online doorgestuurd worden op allerlei manieren (overeen te komen).

Wel kunnen we uw website opsmukken met stock afbeeldingen (gratis en betalend). Een combinatie van eigen afbeeldingen en stock foto’s is ook mogelijk.

Neemt Buvesa websites over van andere bedrijven?

Doorgaans is het antwoord hierop nee. Wij ontwikkelen websites vanaf 0. Zo kunnen we een goede basis verzekeren en komen we niet in het gedrang met licenties van andere bedrijven en web developers. Daarbovenop willen we er zeker van zijn dat we onze kwaliteit kunnen garanderen.

Kan Buvesa al bestaande domeinnamen overnemen?

Ja, wij kunnen bestaande domeinnamen overnemen. Voor bepaalde (oudere) websites kan dit zelfs een goed idee zijn, om zo het merk en bestaande referenties te beschermen.

We hebben van uw vorige ‘domeinnaameigenaar’ wel de nodige ontgrendeling en contactgegevens nodig om de overgang te realiseren.

Klaar voor uw eigen website?

Waarom wachten tot morgen? Neem vandaag nog contact met ons op. Offertes worden steeds gratis en 100% vrijblijvend opgesteld. Ook wanneer u nog met vragen zit, staan we u graag bij met de nodige expertise.