Op deze pagina proberen we de meest gestelde vragen voor u al op een rijtje te zetten. De antwoorden hiervan zijn steeds onderling bespreekbaar. Beschouw ze als richtlijnen. Elke website is uniek en afspraken/verwachtingen worden steeds op voorhand bekend gemaakt.

Voor welke doelgroep maakt Buvesa websites?

Wij maken vooral websites voor startups en zelfstandigen. Maar ook andere ondernemingen, kmo’s, verenigingen, particulieren en iedereen die een website nodig heeft kan bij ons terecht.

Welke kosten omvatten de volledige website?

Een website laten maken bij Buvesa staat garant voor de sterkste prijs-kwaliteitverhouding!

– Website laten maken (eenmalige kost): Wij leveren je website kant-en-klaar af voor een eenmalige kost. Je komt niet voor extra verborgen kosten of kleine lettertjes te staan.

– Hosting en onderhoud: We streven steeds naar de beste kwaliteit en daarom bieden we verschillende hosting- en onderhoudspaketten aan. Deze dekken de licenties, hosting, domeinnaam, onderhoud, updates, back-ups en kwaliteitscontrole. All-in dus! Maandelijkse prijs, jaarlijks vooruit gefactureerd.

*Goed om te weten: Er komen geen BTW-kosten bij (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.).

Hoeveel gratis revisies mag ik doorvoeren tijdens het ontwikkelingsproces van de website?

We bespreken eerst de noden en wensen voor uw website. Nadien wordt er een eerste versie gemaakt. Dit kan u als een ‘schets’ zien van de toekomstige website. Nadien kan u nog wijzigingen doorvoeren aan deze eerste versie (binnen de gemaakte afspraken). Zo krijgt u 2 gratis revisies. Nadien vallen deze onder bijkomstige werkuren.

Werkuren: Kan ik buiten mijn onderhoudspakket nog wijzigingen laten doorvoeren op mijn website?

Absoluut! Wijzigingen na de aflevering van je website, die buiten je onderhoudspakket vallen, worden per uur gefactureerd.

Kan ik de website nog uitbreiden met eigen wensen?

Ja! Wij ontwerpen websites op maat en alles is daarbij bespreekbaar. We bekijken samen wat haalbaar is en welke vergoeding daar tegenover staat.

Zijn er nog verborgen kosten?

Wij zijn bewust heel transparant in onze kosten. U komt dus NIET voor verborgen kosten te staan. Er worden geen BTW-kosten aangerekend (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.).

De afgesproken prijs is de prijs, zo simpel is dat. De totale prijs omvat de eenmalige aanmaakkost van de website + de maandelijkse hosting en onderhoud (jaarlijks vooruit gefactureerd).

Waarom is een onderhoudsplan nodig?

Wij leveren kwaliteitsvolle websites af en willen deze ook zo behouden. Een website heeft, net zoals een auto, onderhoud nodig om op lange termijn goed te blijven werken.

De digitale wereld evolueert snel en we willen onze klanten daarin blijven ondersteunen. Het garandeert een betere veiligheid, groei en support. Er zijn verschillende pakketten en tarieven beschikbaar.

* Een onderhoudsplan is geen verplichte aankoop, wel een aanbeveling.

Kan ik van onderhoudsplan veranderen?

Elk onderhoudsplan treedt voor het komende jaar in werking. Nadien kan u naar elk ander onderhoudsplan veranderen om de dienstverlening verder te zetten. Opwaarderen kan altijd. Standaard stellen wij hetzelfde plan voor maar veranderen kan elk jaar!

Wat moet ik zelf in orde brengen?

Jij bezorgt ons de nodige content: teksten, foto’s of video’s. Voor bepaalde instellingen kunnen we ook naar extra info vragen. Denk daarbij aan openingsuren en allerlei gegevens. Dat is alles!

Al de rest wordt volledig voor jou geregeld. Wij regelen de volledige technische kant van het proces en leveren de website vervolgens kant-en-klaar af!

* Het is ook mogelijk om de content te laten maken.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Wanneer je een nieuwe website nodig hebt, zie je deze graag zo snel mogelijk online. Wij streven naar een snelle levertijd, met behoud van kwaliteit.

Afhankelijk van je wensen en de grootte van je website, leveren wij je website kant-en-klaar binnen slechts enkele weken af! Bekijk bij de verschillende pakketten de geschatte levertijd. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1-2 weken levertijd!

*Levertijd vanaf betaling / aankoop domeinnaam te tellen

One-page website: 1-2 weken

Standaard website (3-5 pagina’s):  2-4 weken

Website met extra pagina’s of speciale wensen: 3-4 weken

Website op maat: ? weken (af te spreken)

Disclaimer: Onverwachte omstandigheden kunnen altijd optreden, waardoor het project langer kan duren dan verwacht. Noodzakelijke aankopen van derden (bv. koppeling domeinnaam – hosting) kunnen al meerdere dagen duren, wat buiten onze controle ligt. Indien dit het geval zou zijn, brengen wij u op de hoogte. De geschatte levertijd blijft nog altijd een voorspelling, maar we streven ernaar om deze steeds te halen.

Wie volgt het project op gedurende het proces?

Om een vlot proces te garanderen volgt eenzelfde web designer de bouw van jouw website op. Van begin tot einde. Zo gaat er geen informatie en nuancering verloren.

Zijn Buvesa websites de goedkoopste?

Wij leveren de beste deals en prijs-kwaliteitverhouding. De goedkoopste websites maak je zelfs al gratis, maar je krijgt dan ook een mager resultaat in de plaats. In de eerste plaats is een professionele website een slimme investering.

Gratis (en heel goedkope) websites zien er dan ook goedkoop, zelf gemaakt en amateuristisch uit. Bij ons kies je uit verschillende pakketten een professionele website, aan een aantrekkelijk tarief.

Wij zijn bewust heel transparant in onze prijzen en service. Investeer in kwaliteit, dat betaalt zichzelf meerdere malen terug!

Kan ik met voorschot betalen?

Dat is mogelijk! Afhankelijk van je pakket en onderhoudsplan bespreken we het percentage.

Kan Buvesa voor foto’s zorgen voor mijn website?

Doorgaans levert de klant de foto’s voor zijn of haar website zelf af. Deze kunnen online doorgestuurd worden op allerlei manieren (overeen te komen).

Wel kunnen we uw website opsmukken met stock afbeeldingen (gratis en betalend). Een combinatie van eigen afbeeldingen en stock foto’s is ook mogelijk.

Neemt Buvesa websites over van andere bedrijven?

Doorgaans is het antwoord hierop nee. Wij ontwikkelen websites vanaf 0. Zo kunnen we een goede basis verzekeren en komen we niet in het gedrang met licenties van andere bedrijven en web developers. Daarbovenop willen we er zeker van zijn dat we onze kwaliteit kunnen garanderen.

Kan Buvesa al bestaande domeinnamen overnemen?

Ja, wij kunnen bestaande domeinnamen overnemen. Voor bepaalde (oudere) websites kan dit zelfs een goed idee zijn, om zo het merk en bestaande referenties te beschermen.

We hebben van uw vorige ‘domeinnaameigenaar’ wel de nodige ontgrendeling en contactgegevens nodig om de overgang te realiseren.

Klaar voor uw eigen website?

Waarom wachten tot morgen? Neem vandaag nog contact met ons op. Offertes worden steeds gratis en 100% vrijblijvend opgesteld. Ook wanneer u nog met vragen zit, staan we u graag bij met de nodige expertise.