Professionele lay-out

Een knappe en vlot werkende website kan uw merk maken of breken. Wij leveren professionele kant-en-klare websites af. En dit allemaal met betaalbaar webdesign voor iedereen.

Het uiterlijk en de functionaliteit van uw website kunnen uw bedrijf maken of breken. Jammer genoeg beseffen eigenaars van kleinere bedrijven niet hoe belangrijk een goede website is. Een goed ontworpen website helpt voor een betere merkherkenning, nieuwe klanten, extra betrouwbaarheid en betere conversies!

In plaats van u zorgen te maken over de technische aspecten van een website, kunt u zich concentreren op uw kerntaken. Een professioneel ontwerp laten maken moet u zien als een investering die zichzelf meerdere malen terugbetaald!

Helaas zien veel goedkope en gratis websitebuilders er knap uit. Toch zal je er al snel de beperkingen van inzien wanneer je er mee aan de slag gaat. Er is weinig ruimte voor verbeteringen en zulke websites zijn doorspekt van ongewenste reclameboodschappen.

Voor een professioneel ontwerp is meer technische kennis en expertise verijst. De impact die het heeft op je klanten en de digitale markt, is echter van onschatbare waarde. Als u klaar bent voor het echte werk, neemt u gerust verder contact met ons op. We bekijken dan de verschillende mogelijkheden en helpen u waar nodig. Een mailtje kan heel wat ophelderen en een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend.

website laten maken

Mobile responsive

Onze websites zijn aangepast aan verschillende toestellen: computers, laptops, tablets en smartphones.

Mobile responsive websites zijn websites die vlot bezocht kunnen worden op verschillende toestellen. De pagina’s zijn aangepast voor computer, laptop, tablet en smartphone. Tegenwoordig komen meer dan de helft van alle zoekresultaten van smartphones. Het belang van een responsive website is daarom niet te onderschatten!

Kun je de eerste websites op je oude telefoon herinneren? Waarschijnlijk was het een frustrerende ervaring met veel zoekwerk. Oudere websites opereren nog altijd op diezelfde manier en Google is ze al een aantal jaren aan het vermijden in de zoekresultaten.

Onze websites zijn 100% mobile responsive, voor alle pakketten! We zorgen voor een leesbare tekst, zonder dat je daarvoor extra moet inzoomen. Er is voldoende ruimte voorzien voor navigatie. Afbeeldingen, teksten en video’s worden vlot getoond. Je moet je ook geen zorgen maken over horizontaal scrollen. We zorgen ervoor dat je bezoekers zorgeloos kunnen scrollen en daarbij alle content gezien hebben. We moeten hiervoor geen aparte websites ontwikkelen, alles in geïntegreerd.

mobile responsive website

SEO: Gevonden worden in Google

Een goede website realiseert verschillende doelen. Wij zorgen voor een vlotte indexering in de zoekresultaten.

Websites maak je met een duidelijk doel. Je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken en deze een goede ervaring laten beleven op uw website. SEO (Search engine optimization, zoekoptimalisatie) is de kunst om je website hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Een hogere positie in Google zorgt automatisch voor meer bezoekers en mogelijke klanten. We zorgen ervoor dat je website geïndexeerd wordt in het algoritme. Vanaf dan zal je website een bepaalde plaats in de zoekresultaten verkrijgen.

Om dit te realiseren optimaliseren we jouw website voor on-page SEO. We maken een robots.txt en sitemap aan. Deze bestandjes zijn niet zichtbaar voor je bezoekers maar ze dienen de robots, van de verschillende zoekmachines, met de nodige informatie.

We voorzien je website ook van een logische en duidelijke structuur, zodat zoekmachines de website vlot en volledig kunnen inspecteren. Op deze manier ben je er zeker van dat er geen gegevens verloren gaan en nieuwe content zichtbaar wordt.

Tot slot zorgen we ook voor overzichtelijke snippets. Deze tonen je titel en aangepaste tekst in de zoekresultaten, voordat mensen op jouw website klikken. Een overtuigende snippet kan ervoor zorgen dat meer mensen op jouw website klikken wanneer ze een zoekresultaat intypen.

Disclaimer: Wij indexeren en optimaliseren jouw website voor zoekmachines. Het kan meerdere weken en maanden duren voordat jouw website (hoge) plaatsen in de zoekresultaten verovert. Google heeft een algoritme dat websites hoger en lager plaatst. De eigen kwaliteit, competitie, sector en leeftijd van je website zijn daarbij belangrijke factoren. Niemand (behalve Google zelf) kan een nr.1 ranking in Google beloven. Wel kan je het algoritme positief beïnvloeden en op langere termijn groeien!

google SEO en SEA

Integratie Social Media

Social media is een belangrijke bron van online marketing. Wij integreren, gratis maar vrijblijvend, strategische links.

Net als SEO kan Social Media een goede bron zijn van klantenverwerving! Een website die vaak gedeeld wordt op het internet, zal het ook beter doen in de zoekresultaten van Google en meer bezoekers lokken. Wij integreren, gratis maar vrijblijvend, social media icoontjes op de verschillende pagina’s van je website.

Deze knoppen kunnen we omvormen naar jouw eigen smaak en op verschillende plaatsen en manieren op de website vertonen. Dankzij deze links kunnen bezoekers heel eenvoudig en snel jouw pagina met vrienden of verschillende platformen delen.

Daarnaast kunnen we ook strategische links plaatsen naar de eigen social media, die bij de website toebehoren. We kunnen deze op verschillende plaatsen van je website integreren. Meestal verschijnen deze in de footer of widgets van je website.

Omdat we social media als een belangrijk onderdeel van je online marketing bezien, werken we enkel met kwaliteit. We bieden onze klanten gratis Monarch aan, een Premium plug-in met veel flexibele mogelijkheden, waarvan we de nodige licenties hebben.

Klinkt dit allemaal nog nieuw en overweldigend? Geen nood, bij het maken van je website bekijken we samen de mogelijkheden en geven advies, in overeenstemming met de eigen wensen en noden van je site.

Google Analytics

Bestudeer je aantal bezoekers. Met deze webanalyse-tool kan jij je websiteverkeer analyseren en optimaliseren.

Google Analytics is een webanalyse-tool waardoor jij je websiteverkeer kan analyseren. In de eerste plaats kan u de digitale aanwezigheid en groei van uw website opvolgen. Meer dan tientallen miljoenen websites gebruiken Google Analytics om data van bezoekers te verkrijgen. Dankzij deze data kan je heel nauwkeurig inspelen op de noden van jouw klanten. We integreren deze service in al onze websites.

Wij plaatsen verschillende regels traceercode in de code van uw website en koppelen deze aan Google Analytics.  We zorgen ervoor dat dit correct gebeurd, zodat er geen fouten kunnen optreden. Eenmaal dit geïnstalleerd is, kan u genieten van alle voordelen die deze tool aanbiedt.

We delen een overzicht op het dashboard van uw website, zo heeft u al een vluchtig idee van de bezoekers van uw website. Daarbovenop delen we ook de rechtstreeks link naar het Google Analytics panel. Google Analytics is heel uitgebreid, maar kort samengevat kan je volgende data bekijken:

  • Realtime: overzicht, locaties, verkeersbronnen, content, gebeurtenissen, conversies
  • Doelgroep: overzicht, actieve gebruikers, lifetime value, cohortanalyse, doelgroepen, gebruikersanalyse, demografie, interesses, geo, gedrag, technologie, mobiel, verschillende apparaten, aangepast, benchmarking, gebruikersstroom
  • Acquisitie: overzicht, alle verkeer, google ads, search console, sociaal, campagnes
  • Gedrag: overzicht, gedragsstroom, site-content, sitesnelheid, zoekopdrachten op site, gebeurtenissen, uitgever, experimenten 

Stel dat je ooit je bedrijf en website verkoopt. Dan kan je ook de groei van je website aantonen via je geschiedenis in Google Analytics. Online verkeer gaat ook voor veel geld over de toonbank. Wij installeren daarom vanaf dag 1 al Google Analytics om een volledig beeld te verkrijgen.

google analytics

SSL-Certificaat (HTTPS)

Geef je bezoekers een vertrouwd gevoel dankzij een beveiligde verbinding. Straal meer autoriteit uit dankzij SSL.

Al onze websites worden standaard geleverd met een HTTPS-adres en bijhorend SSL-certificaat. SSL-verbindingen beveiligen de connectie tussen een bezoeker en de website. Op deze manier kunnen er geen ongewenste tussenpersonen gegevens stelen. Verschillende webbrowsers tonen ook naast je domeinnaam of de verbinding beveilig is of niet. Als eigenaar van een professionele website wil je niet dat er “Niet beveiligd” naast je website verschijnt.

SSL staat garant voor een veiligere omgeving op het internet. Zeker wanneer u online gegevens moet beschermen, is het een absolute must. SSL vergrendelt gevoelige informatie. Websites met een SSL-certificaat krijgen vaak een slotpictogram of een groene balk bovenaan de pagina. Dat straalt vertrouwen uit naar de bezoekers van uw website!

Indien u online transacties wilt aannemen, moet u voldoen aan de PCI Compliance standaard. Websites die creditcardgegevens opvragen, moeten kunnen aantonen dat ze aan de normen van PCI voldoen. Een SSL-certificaat is daarvan een vereiste.

Voor Google is dit ook een factor om te bepalen of een website hoog of laag in de zoekresultaten moet verschijnen. Dat is wederom bepalend voor de SEO van je website. Hoewel dit vroeger een suggestie was, is het meer en meer een vereiste geworden.

Een SSL-certificaat apart aankopen kan heel kostelijk zijn. Wij leveren deze standaard, zonder extra meerkost! Bij buvesa.com willen wij enkel de beste kwaliteit afleveren. Een HTTPS website met SSL-certificaat lijkt ons dan ook vanzelf de norm!

WordPress CMS

De mogelijkheid om je eigen website aan te passen! Breng zelf eenvoudig, snel en gratis wijzigingen aan.  

We installeren al onze websites met bijhorend CMS (content management systeem). Een CMS maakt het mogelijk voor web developers om code te gebruiken en voor klanten om wijzigingen door te voeren, zonder enige kennis van code! Met enkele muisklikken kan jij bepaalde wijzigingen aan je website doorvoeren, zonder daarvoor één letter html, css, php, javascript of mysql te moeten kennen.

Wij regelen de technische kant van je website en leveren deze kant-en-klaar af! Vanaf dan kan jij zelf bepaalde wijzigingen aanbrengen aan de website, waar je dat nodig acht. Dit allemaal zonder dat je daarvoor toestemming moet vragen of een web developer moet inhuren!

Maak je daarover geen verdere zorgen, na het afleveren van je website blijven we nog altijd ter beschikking om te je helpen waar nodig. Je kan ons dus nog altijd te contacteren.

Dit bespaart jou een hoop tijd, geld en tumult.  Wij blijven, dankzij ons onderhoudspakket, nog steeds jouw website opvolgen. Maandelijks zorgen we voor nieuwe updates, onderhoud en controle.

Als CMS kiezen we voor WordPress CMS. Dit is de krachtigste en meest gebruikte CMS ter wereld. Het is heel gebruiksvriendelijk en stuurt momenteel meer dan 30% van alle websites ter wereld aan! Online vind je dan ook enorm veel ondersteuning en tutorials voor jouw WordPress website.

Er zijn ook verschillende multinationals die WordPress boven alle andere alternatieven verkiezen. Playstation, BBC, Sony, MTV, Star Wars blog, Microsoft News Center, Disney, CNN, … kiezen allemaal voor een CMS dat door WordPress wordt ondersteund!

Beveiliging en Back-ups

Wij installeren op alle websites security software en nemen dagelijks een back-up van uw volledige website.

Welgekend en jammer genoeg zijn er heel wat mensen en scripts die niet het beste met uw website voorhebben.  Omdat we hiervan de realiteit inzien, moeten we ons tegen zulke praktijken wapenen. Wij installeren op alle websites security software en nemen dagelijks een back-up van uw volledige website.

Firewall: Een firewall houdt ongewenste gasten en complexe aanvallen van buitenaf tegen. Een firewall omvat vaak een database met gekende aanvallen om zo onmiddellijk te kunnen ingrijpen.

Virus-en malwarescanner: Een scan op je website kan fouten en ongewenste gasten opsporen en verwijderen. De scan kan automatisch en op de achtergrond van je website lopen. Wij kijken de rapporten hiervan na en nemen actie indien nodig.

Brute force attacks: Dit zijn wachtwoord radende programma’s die automatisch wachtwoorden op de website uitprobeert tot er eentje werkt. Deze mogelijkheid willen we ongewenste bezoekers zeker afnemen.

Eigen login pagina: We maken een geheime pagina aan waarvan jij enkel de link krijgt, zodat je kan inloggen op de website. Zo kan jij veranderingen aanbrengen en data bekijken. Andere gebruikers nemen we zo al meteen de kans af om naar wachtwoorden te gaan raden.

Spamfilter: Op websites waar we een blog module installeren, plaatsen we een spamfilter. Er zijn heel wat programma’s die ongevraagd spamberichten plaatsen in de commentaarvelden van websites. Deze praktijken weren we al meteen en automatisch af.

Back-ups: We maken dagelijks een back-up van je volledige website. Hopelijk (en waarschijnlijk) hebben we deze nooit nodig maar we nemen graag het zekere voor het onzekere. Moest er ooit iets misgaan met de hosting, website, beveiliging, code, … kunnen we altijd een vorige versie (tot 1 maand terug) over de huidige schrijven en de website redden. We slaan deze back-up op in de cloud, op een aparte server dan die van uw website. U kan daardoor met een gerust hart uw website bewerken.

Disclaimer: 100% garantie voor een volledig probleemvrije website bestaat niet. Wel kan je de kans op inbreuk verminderen. Dat is in een huis ook zo het geval. We doen alvast ons uiterste best om de kans op inbreuk zo minimaal mogelijk te maken!

wordpress wachtwoord

Klaar voor een betaalbare en moderne website op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden voor uw website op maat! Offertes worden steeds gratis en 100% vrijblijvend opgesteld.