Vrijstelling van BTW

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk. Daardoor moeten we onze klanten geen BTW aanrekenen (geldig voor particulieren en bedrijven). Aangezien er geen BTW aangerekend wordt is de betaalde aftrek van BTW voor bedrijven niet toepasselijk. Met andere woorden: U spaart BTW-kosten uit door met ons samen te werken. Meer info: link

Affiliate Disclaimer

Deze website bevat links en affiliate links naar andere websites. Buvesa.com is lid van verschillende partnerprogramma’s. Door een aankoop te doen, via een affiliate/partnerlink/hoplink, ontvangen wij een commissie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijk misbruik van derden en andere organisaties. Door op de links te klikken verlaat u deze omgeving.

Website beveiliging

100% garantie voor een volledig probleemvrije website bestaat niet. Wel kan je de kans op inbreuk verminderen. Dat is in een huis ook zo het geval. We doen alvast ons uiterste best om de kans op inbreuk zo minimaal mogelijk te maken!

SEO resultaten

Wij indexeren en optimaliseren websites voor zoekmachines. Het kan meerdere weken en maanden duren voordat een website (hoge) plaatsen in de zoekresultaten verovert. Google heeft een algoritme dat websites hoger en lager plaatst. De eigen kwaliteit, competitie, sector en leeftijd van je website zijn daarbij belangrijke factoren. Niemand (behalve Google zelf) kan een nr.1 ranking in Google beloven. Wel kan je het algoritme positief beïnvloeden en op langere termijn groeien!

Levertijd van websites

Onverwachte omstandigheden kunnen altijd optreden, waardoor het project langer kan duren dan verwacht. Noodzakelijke aankopen van derden (bv. koppeling domeinnaam – hosting) kunnen al meerdere dagen duren, wat buiten onze controle ligt. Indien dit het geval zou zijn, brengen wij u op de hoogte. De geschatte levertijd blijft nog altijd een voorspelling, maar we streven ernaar om deze steeds te halen.

Revisies tijdens de ontwikkeling van websites

We bespreken eerst de noden en wensen voor uw website. Nadien wordt er een eerste versie gemaakt. Dit kan u als een ‘schets’ zien van de toekomstige website. Nadien kan u nog wijzigingen doorvoeren aan deze eerste versie (binnen de gemaakte afspraken). Zo krijgt u 2 gratis revisies. Nadien vallen deze onder bijkomstige werkuren.