Op deze pagina vindt u links en handige hulpmiddelen voor web design, SEO en online marketing. We lijsten enkel diensten en websites op waar we zelf mee vertrouwd zijn. Sla deze pagina zeker ook op in uw favorieten. We houden alles zo up-to-date mogelijk!

* Affiliate Disclaimer: Deze pagina bevat affiliate links naar andere websites (partnerprogramma’s). Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijk misbruik van derden en andere organisaties. Door op de links te klikken verlaat u deze omgeving.

SiteGround WordPress Hosting

Hosting die door WordPress zelf aanbevolen wordt. Aanmelden is eenvoudig en betaalbaar. WordPress + domeinnaam installeren is geautomatiseerd en veilig.

Web design / Hosting

Elegant Themes: Divi

WordPress kent heel wat gratis en premium thema’s. Divi is een van de populairste en meest gebruiksvriendelijke thema’s ter wereld. Creëer in een handomdraai prachtige websites.

Web design / WordPress thema

Coolors

Genereer een kleurenpallet voor je website. Dankzij Coolors kan u gratis en eenvoudig de mogelijkheden bekijken. Overloop de tutorial en ga al meteen aan de slag.

Web design / Online kleurenschema’s

Google Analytics

Integreer Google Analytics in uw website en verkrijg een accuraat overzicht van het aantal bezoekers en het zoekgedrag. Zo weet u exact wat goed is en wat u nog kan optimaliseren.

Web analyse / Dataverkeer

Google Search Console

Ook beter gekend onder de voormalige naam ‘Google Webmasters’. Analyseer accuraat het zoekverkeer dat u via Google verkrijgt. Bekijk daarbij de zoektermen en mogelijkheden tot optimalisatie.

Web analyse/ SEO

Google My Business

Laat uw bedrijf opnemen in de zoekresultaten en producten van Google. Geef gebruikers de mogelijkheid om uw lokale SEO te promoten met reviews. Wordt opgenomen in Google maps.

Web analyse / SEO

Ahrefs

Onderzoek met Ahrefs hoe goed uw website scoort op het gebied van SEO. Bestudeer daarbij de eigen kwaliteit of de competitie. Er zijn betalende maar ook gratis diensten beschikbaar.

SEO / Analyse

UberSuggest

Met UberSuggest kan u bekijken voor welke zoektermen u getoond wordt in de resultaten van Google. Deze gegevens zijn niet 100% correct maar wel handig om nieuwe keywords te ontdekken!

SEO / Analyse

Answer the public

Bent u op zoek naar nieuwe ideeën en zoektermen voor uw blog of content marketing? Geef een zoekterm in bij Answer the public en verkrijg een hoeveelheid keywords waar andere mensen naar zoeken.

SEO / Bloggen

Grafische vormgeving, logo’s en huisstijl

Op zoek naar knappe grafische vormgeving? Wij stellen ons vertrouwen in Sanne en zijn daarbij heel tevreden van haar werk en goede service! Zij werkt freelance voor bedrijven en particulieren.

Grafische vormgeving / Design

www.sanneverstraelen.com

Artikel in de kijker

Volg onze blog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld van web design, SEO en online marketing. Huidig artikel in de kijker: Checklist voor nieuw web design.

Online marketing / Blog

www.buvesa.com/blog