Website laten maken in Beerse

U wilt een nieuwe website laten maken en dat is een goede keuze! Wie online relevant wil zijn, moet ook digitaal gevonden worden. Een professionele website is het online reclamebord, catalogus en eerste contact voor uw nieuwe klanten. In dit artikel bekijken we waarom Buvesa web design Beerse en omstreken uw betrouwbare partner kan zijn.

Wij maken professionele websites op maat voor een eerlijke prijs! Daarbij hebben we oog voor zichtbaarheid in Google en het volledige plaatje dat bij een moderne website hoort. Zo kan u terug op uw 2 oren slapen en u terug focussen op uw kerntaken.

Bekijkt u liever het uitgebreid overzicht? Bekijk dan ook onze dienstenpagina: Website laten maken

website laten maken

Waarom kiezen voor Buvesa?

1. Uw online visitekaartje

Wat doen mensen wanneer ze interesse hebben in één van uw producten of diensten ? Juist ja… Ze zoeken het op via het internet! Wanneer men uw naam, product of dienst zoekt, probeert men meer informatie te verkrijgen via een website. Hebt u geen website? Dan ziet u maandelijks heel wat mogelijke klanten aan uw neus voorbijgaan.

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf, die een twijfelende of nieuwsgierige klant nog over de streep kan trekken. Meeste informatie wordt hedendaags dan ook mobiel opgezocht. Een website is dan ook al lang geen extraatje meer maar een echte must.

Zo’n professionele website straalt dan ook echt vertrouwen en autoriteit uit. Het is vaak de eerste indruk en mogelijk contact tussen u en uw toekomstige klant.

2. Een website die leesbaar is op mobiele toestellen

Meer dan de helft van alle zoekresultaten ter wereld wordt mobiel opgezocht!

  • Smartphone
  • Tablet
  • Hybride toestellen

De tijden waarbij we steeds alles via een vaste computer of laptop opzochten zijn reeds gepasseerd. Omdat de meeste mensen jouw website mobiel zoeken, is het belangrijk dat deze hiervoor geoptimaliseerd is. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld ‘web design beerse’ via laptop of smartphone invoeren en op deze zelfde pagina belanden.

Bij Buvesa vinden we dit dan ook een vanzelfsprekendheid. Wij optimaliseren al onze websites en pagina’s voor mobiele zichtbaarheid. Uw bezoekers kunnen dan logisch scrollen en alles blijft functioneel. Google plaatst websites die mobiel geoptimaliseerd zijn dan ook hoger in hun zoekresultaten.

We moeten hiervoor geen verschillende websites aanmaken. Alles is mobiel geoptimaliseerd voor dezelfde domeinnaam. Daardoor bereikt u weer extra klanten, die u nu sneller mobiel kunnen bereiken.

mobile responsive website

3. Een website moet betaalbaar zijn

De prijs van een website varieert sterk van het ene bedrijf tot het andere. Volgens onze visie is een website een investering die zichzelf terug moet kunnen verdienen. Ook professionele websites moeten betaalbaar blijven.

Daarom gaan we met uw budget aan de slag. Er zijn oplossingen en websites voor elk budget. De goedkoopste websites maakt u natuurlijk zelf. Maar dat zijn vaak gratis ‘web builders’ die doorspekt zijn van fouten en reclameboodschappen. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Voor een website wilt u het vertrouwen uitstralen dat u verdient.

De vaste kosten omvatten steeds de hosting + domeinnaam. Het onderhoud van een website kan u eventueel zelf doen of alsook uitbesteden aan ons. De prijs voor de aanmaak van de website is een vast bedrag, die we op voorhand afspreken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

4. Een snelle website wint extra klanten

Gemiddeld gezien klikken bezoekers een website binnen de 3 seconden laadtijd weg. We willen websites met kwaliteitsvolle hosting en optimalisatie afleveren. Voor onze hosting en platformen werken we alleen met de beste materialen. Dat is veiliger, betrouwbaarder en sneller.

Een snelle website zal ook beter scoren in de zoekresultaten van Google! Ook zoekmachines kunnen snelle en goedgemaakte websites beter waarderen dan de tragere variant.

Voor een snelle website spelen we in op verschillende factoren:

  • Premium hosting
  • Premium caching
  • Managed WordPress installatie
  • Optimalisatie van afbeeldingen
  • Optimalisatie van uw thema
website snelheid

5. Een professionele website moet veilig zijn

De veiligheid van een website kan je vergelijken met de bescherming van een huis. Zet je de deur ver open? Dan zullen er snel ongewenste gasten binnentreden. Voorzie je een stevige beveiliging en een alarm? Dan voorkom je al een hele hoop problemen en kan je rekenen op een extra verzekering!

Bij het maken van een website voorzien we in de eerste plaats een veilige inlogpagina. Alleen jij krijgt dit geheime adres, die ‘brute force’ beveiligd is tegen hackers.

Daarbovenop krijg je bij de aankoop van een Buvesa website een gratis SSL-certificaat. Je herkent het vast beter als dat slotje dat naast het internetadres van veilige websites komt te staan.

ssl certificaat

We voorzien (optioneel) bij blogmodules een spamfilter. Zo hebben bots en scripts geen kans om je website vol ongewenste reacties te posten. Een slimme filter stopt deze spamreacties en links in een spamfolder.

Tot slot voorzien we dagelijkse back-ups. Moest er dan ooit toch iets misgaan, kunnen we een vorige versie over de huidige website schrijven. Zo kan u trouwens ook (optioneel) zelf wijzigingen aan uw eigen website doorvoeren met een gerust hart.

6. Updates moeten eenvoudig uitgevoerd kunnen worden

Wij installeren WordPress CMS op onze hosting. Een CMS zorgt ervoor dat we uw website sneller en georganiseerder kunnen opbouwen. Dankzij dit systeem kunnen updates en veranderingen ook sneller uitgevoerd worden.

De web developer heeft op deze manier de mogelijkheid om belangrijke code af te schermen van de klant. De klant kan dan weer op zijn/haar beurt wijzigingen aan de website doorvoeren zonder enige kennis van code.

Dankzij WordPress moet u niet voor elke kleine wijziging een web developer inschakelen. Zo kan u bijvoorbeeld heel eenvoudig een afbeelding veranderen, een prijs aanpassen, teksten toevoegen, …

Op onze blog staan heel wat artikels om met WordPress aan de slag te gaan. Toch kan u ook steeds onze diensten inschakelen om alles 100% voor u te laten doen. Zo behoudt u uw vrijheid, met een veiligheidsnet achter u.

wordpress cms

7. Een professioneel e-mailadres

Wanneer u professionaliteit wil uitstralen is een ‘simpel’ e-mailadres not done. Wij koppelen een professioneel e-mailaccount aan uw domeinnaam. Zo verkrijgt u bijvoorbeeld info@uwdomeinnaam.com. Ook dit komt veel betrouwbaarder over en andere bedrijven gaan u veel serieuzer nemen.

We bekijken met u stap voor stap de mogelijkheden en voorzien een eenvoudige login. Een professioneel e-mailadres is dan ook de kers op de taart van uw professionele, op maat gemaakte, website.

Laten we in gesprek gaan: Contacteer ons

Om een goede website te kunnen bouwen is het belangrijk dat we vanaf het begin correcte afspraken maken. Daarom gaan we meteen in gesprek. Bij een eerste contactmoment brengen we de verwachtingen en wensen in kaart. Zelfs wanneer u nog in het ongewisse bent, staan we u graag bij met advies en ervaring.

Wij verlenen onze web design en andere diensten in Beerse, de Kempen en omstreken. Digitaal zijn we ook in heel België en Nederland beschikbaar.

Advies en verduidelijking zijn steeds gratis. Een offerte opvragen is eveneens 100% vrijblijvend!

Aarzel zeker niet en stuur vandaag nog een berichtje via ons contactformulier of via info@buvesa.com