Springkastelen Online is een gekende entertainment VZW in Olen. Sinds 2005 hadden ze al een website. Deze was van vormgeving en lay-out niet meer up-to-date met de normen van een moderne website. Bij Buvesa hebben we de bestaande domeinnaam overgenomen en een volledig nieuwe website gebouwd. Deze website is nu ook zichtbaar op mobiele toestellen!

Als lay-out voorzien we bollen, dat is het welgekende handelsmerk dat je op al hun busjes en promotiemateriaal terug kan vinden. Vervolgens zijn er aan elk springkasteel specifieke en interactieve contactformulieren gekoppeld. Dankzij de live chat worden nu meer klanten aangeworven en vragen sneller beantwoord, wat opnieuw resulteert in meer winst.

Alle foto’s werden op maat uitgesneden en gecorrigeerd met Photoshop. Zo krijg je een mooi effect voor de ronde bollen en de lightbox. Vervolgens werden de pagina’s geoptimaliseerd voor SEO. De website wordt nu beter en opvallender getoond in de zoekresultaten van Google. Daarbovenop kan de eigenaar nu met Google Analytics & Search Console het aantal bezoekers en klikken voor zijn website opvolgen.

Een goede website is een investering die zichzelf terugverdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw project!

Review: Wat een resultaat! In één week heb ik mijn investering reeds terug! Mijn bezoekersaantal is verdubbeld en via de optimalisatie behoud ik nu veel meer klanten! Kan het zeker iedereen aanraden: klantvriendelijk, meedenken op maat, resultaatgericht en geen uitdaging te veel! Dank u wel Buvesa! Terug een bloeiende zaak!

Bezoek de website