Selecteer Pagina

Websites op maat

Websites en digitale oplossingen voor ieder buget. Bereik uw doelgroep nu ook online. Een goede website maakt wel degelijk het verschil.

Websites

Ik maak voor u een knappe website op maat. Volledig up-to-date en mee met de huidige trends. Een slimme investering met oog op een sterker merk.

Landing pages

Ook ‘One page websites’ vormen een troef om online leads te verzamelen. Een landing page is ideaal voor kleinere ondernemers en online campagnes.

optimalisatie

Buvesa websites worden geoptimaliseerd voor de beste conversies. Daarbij is het belangrijk dat uw bedrijf gevonden wordt in zoekmachines.

Websites die scoren

Met een nieuwe websites trekt u nieuwe klanten aan en zal uw onderneming nog meer winst maken. Het verhoogt meteen ook uw credibiliteit. Een knappe en vlot werkende website hoeft daarom niet altijd duur te zijn. Met een sterke website spaart u bovendien veel tijd uit en het versterkt uw positie in de markt.

Websites die aangepast zijn aan mobiele toestellen

Alle Buvesa websites zijn leesbaar op mobiele apparaten en aangepast aan alle schermformaten. Dat is belangrijk want meer dan de helft van alle websites worden tegenwoordig mobiel bezocht. Een vlotte navigatie op een mobiel toestel zorgt ervoor dat de aandacht van uw klanten behouden blijft. Daardoor zal men u sneller contacteren. Door deze vlotte gebruikerservaring zullen meer mensen bij u kopen.

Websites die u achteraf zelf kan bewerken

 

Buvesa websites worden ontwikkeld met WordPress CMS. Dat zorgt ervoor dat we sneller en efficiënter websites kunnen maken. WordPress stuurt meer dan 30% van alle websites ter wereld aan. Dat zorgt voor veel documentatie, ondersteuning en een krachtige werkomgeving.

Deze CMS is heel flexibel. Voor een webdesigner is het gemakkelijk om eigen code toe te voegen. Aan de andere kant is het voor de klant dan weer gebruiksvriendelijk om achteraf wijzigingen door te voeren. Zo verandert u in enkele klikken foto’s, teksten, prijzen, …

Welk proces doorlopen we voor uw website?

Een website is voor sommige mensen een vraagteken en voor anderen dan weer een lijst van duidelijke wensen. Zelfs wanneer u nog met vragen zit, sta ik u graag bij met de nodige expertise.

Alles is bespreekbaar. We overlopen steeds duidelijk wat de verwachtingen zijn en welk prijskaartje daar tegenover staat. Zowel voor kleine als grote budgetten zijn er oplossingen op maat.

1. contact & afspraken

We bespreken samen de wensen en mogelijkheden voor uw website.

2. Ontwerpfase

Ik maak het ontwerp van uw website. We sturen bij waar nodig.

3. Uw website online

Tevreden van het ontwerp? We lanceren de website online!

4. Opvolging

Ik blijf het goede verloop en de kwaliteit van uw website opvolgen.

Waarom wachten?

Contacteer me vandaag nog voor een gratis en 100% vrijblijvende offerte op maat. Zelfs wanneer u nog met vragen zit, bekijk ik graag met u de mogelijkheden.