Selecteer Pagina

Tarieven Web Design

Een knappe website is een investering die zichzelf meermaals terugverdiend. Bij Buvesa.com kan u terecht voor websites, webshops, landing pages, one pagers en maatwerk.

PAKKETTEN

Regelmatig staan er pakketten als promotie in de kijker. Deze zijn populair in aanvraag en speelt in op de behoeftes van meeste projecten.

WEB DESIGN

Buiten de aangeboden pakketten zijn er nog tal van opties. Samen met u bekijk ik graag de mogelijkheden voor een geslaagd project.

OP MAAT

Op basis van uw noden en wensen werk ik een project op maat af. Voor maatwerk kunnen aparte offertes opgesteld worden (gratis en 100% vrijblijvend).

Web Design Pakketten

Al onze websites zijn inclusief:

  • Web design (= het ontwerp)
  • WordPress CMS (= platform waarop u zelf aanpassingen kan doen)
  • Het premium Divi thema van Elegant Themes (pagina bouwer)
  • Gepersonaliseerde instructievideo’s (= schermopnames die u tonen hoe u zelf met uw website kan werken)
  • Google Analytics (= uw bezoekers bekijken)
  • On-page SEO (= gevonden worden in Google)
  • 2 gratis revisies (= wijzigingen aan uw website laten doorvoeren)

-> Al onze prijzen zijn exclusief content en Website Hosting. Voor deze website hosting werken we samen met SiteGround Hosting (link). Het web design dat binnen uw pakket valt is een eenmalige kost.  Website Hosting en domeinnaam worden jaarlijks gefactureerd (deze prijzen vindt u terug op de website van Siteground).

-> Klaar om alles in de startblokken te zetten? Neem eens een kijkje naar ons proces of neem contact op.

* Goed om te weten: Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk. Meer info: link

Webshops

Elke webshop is verschillend en is daarom ook een ‘website op maat’. Aan de hand van uw wensen en noden stellen we een offerte op maat op. Offertes worden steeds gratis en 100% vrijblijvend opgesteld.

We bouwen WooCommerce (= online shop) en Mollie (= online betalingssysteem) in uw website in. Alles wordt proper in uw eigen website geïntegreerd. Uw klanten blijven dus op uw platform.

Elke webshop kan opgebouwd worden met verschillende soorten producten: enkelvoudig, variabel, fysiek, digitiaal, in promotie of een combinatie hiervan. Ook webshops zijn zelf aanpasbaar en inclusief instructievideo’s.

Aanvullende diensten

Aparte facturen kunnen opgesteld worden voor onze aanvullende diensten. Denk daarbij aan verdere uitbreidingen van uw website, SEO en werken die eventueel per uur worden afgesproken. Voor onze klanten bedraagt de verloning €50/uur.

Wij kunnen uw project ook vervolledigen door samen te werken met onze partners. Zo hebben wij contacten voor de realisatie van uw logo, design, huisstijl en beheer van social media.

buvesa marketing

Welk proces doorlopen we voor uw website?

Een website is voor sommige mensen een vraagteken en voor anderen dan weer een lijst van duidelijke wensen. Zelfs wanneer u nog met vragen zit, sta ik u graag bij met de nodige expertise.

Alles is bespreekbaar. We overlopen steeds duidelijk wat de verwachtingen zijn en welk prijskaartje daar tegenover staat. Zowel voor kleine als grote budgetten zijn er oplossingen op maat.

1. contact & afspraken

We bespreken samen de wensen en mogelijkheden voor uw website.

2. Ontwerpfase

Ik maak het ontwerp van uw website. We sturen bij waar nodig.

3. Uw website online

Tevreden van het ontwerp? We lanceren de website online!

4. Opvolging

Ik blijf het goede verloop en de kwaliteit van uw website opvolgen.

Waarom wachten?

Contacteer me vandaag nog voor een gratis en 100% vrijblijvende offerte op maat. Zelfs wanneer u nog met vragen zit, bekijk ik graag met u de mogelijkheden.