Over mezelf en Buvesa

Achter de schermen

Achter Buvesa schuilt natuurlijk ook een gedreven persoon – Sander Verstraelen (1990). Al van jongs af aan heb ik altijd al interesse getoond in technologie en informatica. Ik herinner me nog goed de eerste computer die mijn vader kocht. Al snel was ik gefascineerd door de mogelijkheden van deze Pentium 3. Dagenlang prutste ik aan screensavers, programma’s en zette ik records op Windows Pinball.

Een jaar later hadden we toegang tot het internet en ik was meteen verkocht. Ik was vastberaden om een eigen website met bijhorende afbeeldingen online te plaatsen. Zo heb ik op mijn 12 jaar, met een cursus HTML, mijn eerste one page website succesvol online geplaatst.

Vervolgens was het alleen nog maar een logische stap om mijn secundair in informaticabeheer – toegepaste informatica af te ronden. Tijdens deze studies heb ik een algemene vorming gekregen over webtalen, software development, assemblage, netwerken, bestuurssystemen, databanken, …

Nadien ben ik verder gegaan in het onderwijs. Zo ben ik, tot op heden, klastitularis van het vijfde leerjaar. Toch heb ik de link met informatica altijd nog behouden en hielp ik verschillende mensen met allerhande computerproblemen en websites.

Laatste jaren is mijn hobby daarbij uitgegroeid tot deze onderneming in bijberoep. Zo heb ik me ook voorgenomen om levenslang ‘student’ te blijven en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de beste mensen daarbij te betrekken.

Hopelijk kan ik mijn passie ook met u of uw bedrijf delen en daarbij mijn jaren ervaring omzetten in een geslaagd project. Aarzel alvast niet om gratis en vrijblijvend contact op te nemen! Tot snel.

De visie voor Buvesa

Buvesa wil garant staan voor kwaliteit op maat voor iedereen die een website nodig heeft. We maken websites voor particulieren, zelfstandigen, middelgrote ondernemingen en verenigingen. Daarbij willen wij een betrouwbare partner zijn in uw online zichtbaarheid.

Een website maken is voor heel wat personen en ondernemers een overweldigende stap en online opzoekwerk maakt het er niet altijd duidelijker op. Zelfs indien u nog geen visie heeft voor uw toekomstig plan, kunnen wij u alvast in de juiste richting sturen met de nodige expertise.

Buvesa staat garant voor knappe en functionele websites, die zijn aangepast aan de huidige trends. We zorgen ervoor dat uw website kant-en-klaar wordt afgeleverd en daarbij ook mobile responsive is. Zo maken we uw project online zichtbaar.

Daarbovenop weet u bij Buvesa heel duidelijk wat de prijzen zijn en welk proces we doorlopen. Als groeiend bedrijf kunnen we daarom ook écht tijd voor u maken en naar u luisteren. We willen uw bedrijf online succesvol maken en laten renderen.

Buvesa denkt dus ook mee met de huidige trends en de economische kant van het verhaal. We gaan voor een positieve ROI. We werken resultaatgericht, doeltreffend en zijn daarbij ook transparant. Duidelijke analytische hulpmiddelen kunnen u daarbij ondersteunen.

Er zijn al oplossingen en websites voor ieder budget! Van setup-up voor de doe-het-zelver tot all-in websites met campagnes op maat. We bespreken graag samen de mogelijkheden voor uw toekomstig project!

website development

Websites die scoren

Verschillende tevreden klanten gingen u al voor. In mijn visie staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Pas wanneer u tevreden bent van het resultaat, ben ik dat ook. Met een piekfijne website bent u dan ook terug relevant in deze digitale wereld. Dat allemaal in combinatie met betere zichtbaarheid in de zoekresultaten. Neem alvast een kijkje in het portfolio naar vorige projecten en demo’s.

Persoonlijke aanpak

Bij Buvesa bent u meer dan een nummer in een database. Voor al uw vragen kan u terecht op eenzelfde aanspreekpunt. Als freelance web designer neem ik de naam van deze groeiende onderneming heel serieus. Daarbij hebben beide partijen belang in een geslaagd project! Ik bekijk met u hoe we uw website zo goed mogelijk kunnen optimaliseren voor de beste resultaten.