Over mezelf en Buvesa

Achter de schermen

Achter Buvesa schuilt natuurlijk ook een gedreven persoon – Sander Verstraelen (1990). Al van jongs af aan heb ik ervaring met het maken van websites en online projecten.

Vandaar was het ook een logische stap om verder te studeren in informaticabeheer – toegepaste informatica. Tijdens deze studies heb ik een algemene vorming gekregen over webtalen, software development, assemblage, netwerken, bestuurssystemen, databanken, …

Tot op heden ben ik ook nog leerkracht en klastitularis van een vijfde leerjaar. Toch heb ik de link met informatica altijd nog behouden en de laatste jaren is Buvesa daarbij uitgegroeid tot deze onderneming in bijberoep.

Hopelijk kan ik mijn passie ook met u of uw bedrijf delen en daarbij mijn jaren ervaring omzetten in een geslaagd project. Aarzel alvast niet om gratis en vrijblijvend contact op te nemen! Tot snel.

De visie voor Buvesa

Buvesa wil garant staan voor kwaliteit op maat voor iedereen die een website nodig heeft. We helpen daarbij vooral startups en zelfstandigen.

Wij denken ook mee met de huidige trends en de economische kant van het verhaal. We gaan voor een positieve ROI. We werken resultaatgericht, doeltreffend en zijn daarbij ook transparant. Duidelijke analytische hulpmiddelen kunnen u daarbij ondersteunen.

website development

Websites die scoren

Verschillende tevreden klanten gingen u al voor. In mijn visie staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Pas wanneer u tevreden bent van het resultaat, ben ik dat ook. Met een piekfijne website bent u dan ook terug relevant in deze digitale wereld. Dat allemaal in combinatie met betere zichtbaarheid in de zoekresultaten. Neem alvast een kijkje in het portfolio naar vorige projecten en demo’s.

Persoonlijke aanpak

Bij Buvesa bent u meer dan een nummer in een database. Voor al uw vragen kan u terecht op eenzelfde aanspreekpunt. Als freelance web designer neem ik de naam van deze groeiende onderneming heel serieus. Daarbij hebben beide partijen belang in een geslaagd project! Ik bekijk met u hoe we uw website zo goed mogelijk kunnen optimaliseren voor de beste resultaten.