Selecteer Pagina

Klaar voor een moderne website op maat?

WebdesignContact

01

Web Design

Een website is het online visitekaartje van uw onderneming. Knappe webpagina’s stralen vertrouwen uit en kan een twijfelende klant alsnog over de streep trekken. Bereik uw publiek nu ook online en maak alvast een goede eerste indruk.

02

Webshops

Heel wat mensen vinden steeds vaker hun weg naar het online shoppen. Een goede webshop is dan ook een sterke troef voor moderne ondernemers. Met een webshop is uw winkel dan ook altijd beschikbaar.

03

SEO

Na het ontwerpen van een knappe website wil u deze natuurlijk onder de aandacht brengen van zoveel mogelijk mensen. Dankzij onze aanvullende diensten wordt u beter en opvallender gevonden in de verschillende zoekmachines.

Freelance Web Design

Een persoonlijke aanpak

Bij Buvesa bent u meer dan een nummer in een database. Ik werk met u van begin tot einde een knap project op maat af. Daarbij kan u erop rekenen dat alles piekfijn in orde komt!

Veilige Websites

Een website moet een veilige plaats zijn voor uzelf en uw klanten. Om allerlei scripts en fraudeurs buiten te houden, voorzien we heel wat maatregelen. Met dagelijkse back-ups, anti-spamfilter, een eigen login pagina, SSL-certificaat en security software is de kans op inbreuken zo minimaal mogelijk gemaakt!

Mobile responsive

Meer dan de helft van alle websites wordt tegenwoordig mobiel bezocht. Is uw website al toonbaar op alle schermformaten? We optimaliseren al onze websites voor smartphones, tablets, laptops en computers. Alles wordt correct afgesteld, met oog voor duidelijke navigatie.

Kwaliteit

Waarom kiezen voor Buvesa?

Bij Buvesa.com nemen we uw project ter harte. Elke website is uniek en kan uw merk maken of breken. Klanttevredenheid en vertrouwen staan daarom eerste plaats. Zowel voor uzelf als voor uw klanten.

Startups

Weet u al exact wat u van uw toekomstige website verwacht? Of bent u nog volledige in het ongewisse? Ik sta u graag bij met advies en optimalisatie op maat, voor elk project. Het proces van opstart tot lancering wordt met u steeds duidelijk besproken.

Zelfstandigen

Steeds vaker proberen potentiële klanten u online te vinden. Een knappe website, die vertrouwen uitstraalt, is dan ook het online visitekaartje van uw onderneming. Door een sterke website kan u dan ook een twijfelende klant alsnog over de streep trekken.

Aanvullende diensten

Een website maken is een belangrijk onderdeel van uw online strategie. Onze aanvullende diensten zorgen ervoor dat uw website beter wordt gevonden in de verschillende zoekmachines en klanten de gewenste ‘funnel’ doorlopen.

Ecommerce

Online verkoop is tegenwoordig niet meer weg te denken uit deze gedigitaliseerde wereld. Met een knappe en goed functionerende webshop bereikt u een heel nieuw publiek. We kunnen al onze websites met WooCommerce (Ecommerce) uitbreiden.

Meetbare resultaten

Een nieuwe website is fijn maar wat levert dat juist op? Al onze websites worden geoptimaliseerd voor vindbaarheid in de verschillende zoekresultaten (Google). Met behulp van Google Analytics & Search console kan u de groei en het aantal bezoekers van uw website goed opvolgen.

WordPress CMS

WordPress is een ‘Content Management Systeem’. Dankzij dit platform kunnen we websites maken, waar u nadien ook wijzigingen aan kan doorvoeren. Zo kan een web designer technische details en software afschermen terwijl een klant bv. veilig teksten of afbeeldingen verandert. Daardoor moet er niet steeds een web designer of werkuren worden ingeschakeld. Natuurlijk blijft ook dat altijd nog een optie!

Reviews

“Wat een resultaat! In één week heb ik mijn investering reeds terug! Mijn bezoekersaantal is verdubbeld en via de optimalisatie behoud ik nu veel meer klanten! Kan het zeker iedereen aanraden: klantvriendelijk, meedenken op maat, resultaatgericht en geen uitdaging te veel! Dank u wel Buvesa! Terug een bloeiende zaak!”

G. Van Dingenen

Springkastelen, Kinderanimo F.Lodder

Geweldige hosting, mijn website is nu veel sneller en goedkoper.

Bedankt Buvesa! :-D

D. Van Ballaer

Illustratie, Grafisch ontwerp

Dankzij de service en goede begeleiding van Sander staat mijn website nu succesvol online. Na een vlot gesprek kon hij met mijn wensen aan de slag. Ik ben zeer tevreden van het resultaat en de opvolging. Zonder twijfel zou ik het zo opnieuw doen!

De Horizont VZW

Uitvaartzorg, Moderator

Waarom wachten?

Contacteer me vandaag nog voor een gratis en 100% vrijblijvende offerte op maat. Zelfs wanneer u nog met vragen zit, bekijk ik graag met u de mogelijkheden.